Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Γ.Σ. Λαμίας: Κάρτες διαρκείας και μεταγραφή


Τον 27χρονο κεντρικό Χριστόφορο Χριστοφίδη ύψους 2.03, απέκτησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαμία για την αγωνιστική περίοδο 2009-10. Επίσης, ο Γ.Σ. Λαμία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού αθλητή Κωνσταντίνου Ανάγνου από τον σύλλογο Α.Π.Σ.Φθία. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων της Λαμίας συμφώνησαν προφορικά και απομένουν οι τυπικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής

Ξεκίνησε από 8.7.2009 η επίσημη διάθεση των Καρτών Διαρκείας του Γ.Σ. ΛΑΜΙΑ για την περίοδο 2009-2010.
Το Δ.Σ. με ανακόινωση ευχαριστεί την επιχείρηση "Next shop"- Θεμιστοκλέους 6 Λαμία – Χορηγό κατασκευής και προμήθειας των νέων αναβαθμισμένων καρτών οι οποίες διακρίνονται σε δύο τύπους : -Χρυσή Κάρτα – Κερκίδες Επισήμων και -Ασημί κάρτα – Λοιπές Κερκίδες Σημεία διάθεσης των καρτών: 1)NEWS STAND – Πρακτορείο εφημερίδων (Χατζοπούλου 10) 2)Καφεκοπτείο Μοσκαχλαϊδή (Κ. Μπακογιάννη 14) 3)Γραφείο Ασφαλειών Δημ. Θεοδωρόπουλου (Έσλιν 16 ) 4)VIP’S Αφοί Μπέλλη (Βύρωνος 22) Φίλαθλε:
Η συμμετοχή δίνει νέα δύναμη στην ομάδα.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Λαμία ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Λαμιώτη αθλητή Δημήτριο Τιτόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο τα χρόνια που αγωνίστηκε μαζί μας και του εύχεται καλή τύχη και κάθε επιτυχία στην σταδιοδρομία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου