Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Ήττα για το Δήλεσι. Η Θήβα 2-2 στο Ξυλόκαστρο

Πρώτη εκτός έδρας ήττα για Δήλεσι
1-0 από τον Αστέρα Μαγούλας

Σ’ ένα πολύ σκληρό παιχνίδι το Δήλεσι αν και καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα εν τούτοις γνώρισε την ήττα με 1-0 στην Μαγούλα από τον τοπικό Αστέρα.
Η ομάδα της Βοιωτίας δικαιούταν κάτι καλύτερο από το χθεσινό παιχνίδι αλλά από τη μια η επιθετική αστοχία και από την άλλη η ανοχή του διαιτητή υπέρ των γηπεδούχων της στέρησε ακόμα και τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο ρέφερι της συγκεκριμένης συνάντησης ανέχτηκε το πολύ σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αστέρα, δεν άφησε τους Βοιωτούς ειδικά προς το τέλος να πατήσουν περιοχή και στο αποκορύφωμα κράτησε μόνο δυο λεπτά καθυστέρηση τη στιγμή που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπαθώντας να κρατήσουν τη νίκη μόνο ποδόσφαιρο δεν έπαιζαν.
Αγωνιστικά η ομάδα του Δηλεσίου ήταν καλύτερη και είχε πιο ποιότητα στο παιχνίδι της. Και στο α’ μέρος είχε τρεις κλασσικές χαρακτηριστικές ευκαιρίες για γκολ με τον Λιάγκο στο 2*, στο 8* και στο 14* ενώ στο 32* ο Κωτσαλάς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ζούκα και στην επαναφορά κεφαλιά του Νάσιου έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.
Οι γηπεδούχοι στην μοναδική τους αξιόλογη επίθεση σε όλον τον αγώνα πέτυχαν και το γκολ που τους χάρισε τους τρεις βαθμούς. Στο 25* λοιπόν ο Σιδέρης παραπάτησε, έχασε τη μπάλα και ο καραδοκών Μπουγιάς την πήρε και την κατάλληλη στιγμή την έστειλε στα δίχτυα του Τζίμα γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Καραμπά προσπάθησε να αντιδράσει για να φτάσει στην ισοφάρισει, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο αλλά συνάντησε το αντιποδόσφαιρο των γηπεδούχων κάτω φυσικά και από την ανοχή του διαιτητή.
Έτσι μοιραία υπέκυψε και σημειωτέον ήταν η πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα της Βοιωτικής ομάδας.
Διακρίθηκαν οι Χρήστου, Γεωργίου, Νάσιος και Κωτσαλάς χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ζούκας, Καραμανίδης, Τσαούσης, Καριαβούλιας, Κουμεντάκος, Μπεχλής (84* Παπακωνσταντίνου), Γκίκας, Έβερετ (64* Πατσαντίδης), Ροπόκης, Κατικαρίδης, Μπουγιάς (58* Σκένδρος).

ΔΗΛΕΣΙ: Τζίμας, Βαρβαρέσιος (57* Γκανάς), Γούλας, Χρήστου, Λεονταρίτης, Σιδέρης (54* Συμεωνίδης), Γεωργίου, Κωτσαλάς, Νάσιος, Γκίνης, Λιάγκος.

ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: «Σε αυτόν τον αγώνα κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν πήραμε βαθμούς και αυτό δεν έχει να κάνει με την απόδοση αλλά στις κακές στιγμές στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τα άλλα πιέσαμε τον αντίπαλο, είχαμε τις ευκαιρίες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου».

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…»
Η Θήβα νέα ισοπαλία στο Ξυλόκαστρο
Στην Εθνική Παίδων ο Βαλκάνος

«Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση». Και αυτή η παροιμία μάλλον έχει απόλυτη ισχύ πλέον για την ομάδα της Θήβας που σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας, την τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας και την πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα.
Αυτή τη φορά η Βοιωτική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο Ξυλόκαστρο με τον τοπικό Ηρακλή και τώρα όλοι θα πρέπει να αρχίσουν να προβληματίζονται τη στιγμή που περίμεναν μια διαφορετική αγωνιστική ανάκαμψη. Να τονίσουμε ότι η ομάδα του Γιάννη Λάμπρου κατόρθωσε να προηγηθεί και δυο φορές στο σκορ που όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να το κρατήσει δεχόμενη την ισοφάριση δέκα λεπτά πριν το τέλος.
Θετικό γεγονός για την ομάδα είναι η κλήση του 15χρονου Αλέξανδρου Βαλκάνου στην Εθνική Παίδων. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα στην Αλεξανδρούπολη όπου στις 17 και 19 του μήνα θα δοθούν δυο φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.
Στο α’ μέρος η Θήβα ήταν καλύτερη και κατόρθωσε να προηγηθεί στο 32* με κεφαλιά του Περγιάλη.
Και στην επανάληψη παρ’ότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 68* με τον Στυλιανούδη εν τούτοις ένα λεπτό αργότερα η Θηβαϊκή ομάδα πήρε το προβάδισμα 1-2 με σουτ του Τριανταφυλλάκη. Αλλ’ όμως δέκα λεπτα πριν το τέλος είχαμε την επανάληψη του ίδιου σκηνικού όπως σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι στο 80* ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 με τον Καρβούνη στερώντας από τη Θήβα να δει το μέλλον με διαφορετικό τρόπο.
Διακρίθηκαν οι Τριανταφυλλάκης, Φαρούκ, Τσέλος (Θήβα) και οι Στυλιανούδης, Χαρτσιάς, Καρβούνης (Ηρακλής).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ.: Πουλακίδας, Μούτος, Διαμαντόπουλος, Βελέντζας, Νταμπιντά, Καρβούνης, Κρισάφι, Ψυχογιός (58* Σιδηρόπουλος), Καρακώστας (41* Στυλιανούδης), Πηλιάφας (86* Τζελίλης), Χαρτσιάς.

ΘΗΒΑ: Γεωργακόπουλος, Παναούλης (88* Βαλκάνος), Καραμπετιάν, Τσέλος, Μητσόπουλος (89* Σαουλίδης), Καρύδης, Φαρούκ, Τριανταφυλλάκης, Δημάκος, Περγιάλης (75* Τσαλμάς), Μπινιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου