Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Άνετη νίκη το Δήλεσι. Ήττα για Θήβα


ΔΗΛΕΣΙ - ΚΡΑΝΙΔΙ  3-0
Αποδίδοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων κι έχοντας ουσία στο παιχνίδι του το Δήλεσι κέρδισε άνετα 3-0 το Κρανίδι και σταθεροποιήθηκε πλέον στα ψηλά βαθμολογικά σκαλοπάτια εξασφαλίζοντας ουσιαστικά και την παραμονή του στην κατηγορία.
Ο δυνατός αέρας που φυσούσε δεν εμπόδισε την Βοιωτική ομάδα να παίξει και ποιοτικό ποδόσφαιρο επικρατώντας κατά κράτος του αντιπάλου της που απλά ήταν ο κομπάρσος της αναμέτρησης.
Η άνετη αυτή νίκη επέτρεψε και στον Γιάννη Καραμπά να χρησιμοποιήσει και τρία νεαρά παιδιά έτσι ώστε να αποκτήσουν παραστάσεις από την κατηγορία.
Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν ευνοϊκό τον αέρα αλλά οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα αμυντικά και δεν κινδύνευσαν σε καμμία περίπτωση. Αντίθετα κατόρθωσαν και να πετύχουν και γκολ πιστοποιώντας έτσι την ανωτερότητα που είχαν ως ομάδα. Στο 37* λοιπόν ο Νάσιος πέρασε και τον γκολκίπερ και αυτός τον ανέτρεψε. Πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Ο Μπαλτζής ευστόχησε από τα 11 μέτρα και έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι τέλειωσαν ουσιαστικά τον αγώνα από το 48* όπου πέτυχαν το 2-0  πάλι με τον Μπαλτζή αφού προηγήθηκε έξοχος συνδυασμός Βαρβαρέσιου, Γκανά και σέντρα στον σκόρερ.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κωτσαλάς στο 68* όπου με απ’ ευθείας κτύπημα κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας και το τελικό 3-0.
Από κει και πέρα το Δήλεσι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πάρει μεγαλύτερη έκταση το σκορ αλλά δεν βρήκε δίχτυα.
Δυο φορές ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στο 72* και στο 76* αποσόβησε τον κίνδυνο σε αντίστοιχες προσπάθειες του Νάσιου.
Από το Δήλεσι δεν υστέρησε κανείς. Κορυφαίοι πάντως οι Νάσιος, Κωτσαλάς και Μπαλτζής χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι.

ΔΗΛΕΣΙ: Τσίμας, Γκανάς, Γούλας, Γεωργίου, Λεονταρίτης, Χρήστου, Βαρβαρέσιος (82* Γιώτης), Κωτσαλάς, Νάσιος (72* Νικολόπουλος), Μπαλτζής (76* Τίκας), Γκίνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΘΗΒΑ  1-0
Σ’ ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τον πολύ δυνατό αέρα η Θήβα δεν τα κατάφερε εκτός έδρας και έχασε 1-0 στην Μαγούλα από τον τοπικό Αστέρα σ’ έναν αγώνα χωρίς το μεγάλο ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες που έχουν εξασφαλιστεί και έχουν τις βλέψεις να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
Το ζητούμενο για την ομάδα της Θήβας πλέον είναι οι τρέχουσες διοικητικές εξελίξεις μετά την παραίτηση του προέδρου Γιώργου Λυμπερόπουλου την προηγούμενη εβδομάδα. Αύριο συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και όπως αναμένεται θα καλέσουν και πάλι τον πρόεδρο να αναλάβει τα καθήκοντά του και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό πρόκειται να συμβεί και ο Λυμπερόπουλος θα επανέλθει φέρνοντας και την διοικητική ηρεμία που χρειάζεται η ομάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα παρά τον δυνατό αέρα και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και τα κατάφεραν. Η Βοιωτική ομάδα ήταν καλύτερη στο α’ μέρος κι είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων αποσυντόνισε την ομάδα της Θήβας που άργησε να συνέλθει και φυσιολογικά υπετάγη και στην ανωτερότητα του Αστέρα στο β’ μέρος.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
7* Ο Γερογιάννης αποκρούει σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Ροπόκη.
10* Δυνατό σουτ του Τσιαλμά περνάει ελάχιστα άουτ.
24* Ο Τσέλλος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα παρ’ ολίγον να σκοράρει σε βάρος της ομάδα του αλλά ευτυχώς…
39* Δυνατό σουτ του Χριστοδούλου περνάει ελάχιστα άουτ.
51* ΓΚΟΛ…Ο Κατσαδούρος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Γερογιάννη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
58* Σε φάουλ του Κυριακίδη ο Τσιαλμάς πιάνει τη κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
63* Ο Γερογιάννης με υπερένταση διώχνει τη μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ πριν αυτή φτάσει στον Ροπόκη.
73* Ο Μπατσούλης με ατομική ενέργεια περνάει δυο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή δίνει στον αμαρκάριστο Μπινιάκο ο οποίος πιάνει ένα χλιαρό σουτ σπαταλώντας έτσι μια μεγάλη ευκαιρία.

Διακρίθηκαν οι Κατικαρίδης, Ροπόκης, Κατσαδούρος (Αστ.) και οι Κυριακίδης, Καραμπετιάν, Φαρούκ (Θήβα).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αγριμάκης, Κουτσούρης, Γαβριηλίδης, Παϊσωνίδης, Θωμάκος (85* Δημητριάδης), Ρόκας (88* Καριαβούρας), Καραμανίδης, Κατσαδούρος, Ροπόκης, Κατικαρίδης, Μπουγάς (83* Τσατίδης).

ΘΗΒΑ: Γερογιάννης, Κουκούλας, Καρύδης, Καραμπετιάν, Παναούλης, Πέρρος (68* Μπατσούλης), Τσαλμάς (75* Περγιάλης), Τσέλλος, Κυριακίδης, Φαρούκ, Χριστοδούλου (46* Μπινιάκος).
 

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ
7ος όμιλος
19η αγωνιστική 
Δήλεσι - ΑΕ Κρανιδίου  3-0
Ηρακλής Ψαχνών - Ενωση Μιδέας  1-1
Βρασιές - Ατρόμητος Χιλιομοδίου  2-0
Ολυμπιακός Λουτρακίου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου  0-0
Αστέρας Μαγούλας - Θήβα
Πέλοψ Κιάτου - Χαλκίδα  3-0 α.α.
Πόρος - Λουκισίων Α.Ο.  1-0
Παναυπλιακός - Πανελευσινιακός  3-2

Βαθμολογία
(σε 19  αγώνες)

Ηρακλής Ψ.               37-10       44
-------------------------------------------------
Ένωση Μιδέας           29-13      41
Αστέρας Μαγ.             23-12      34
Δήλεσι                         29-19     32
Θήβα                           27-15     31
Πανναυπλιακός          30-22      31
Πόρος                          16-15     28
Λουκίσια                      23-28     26
Κρανίδι                        23-29     25
Ολυμπιακός Λ.            20-17      24
Βρασιές                        22-26      24
---------------------------------------------------
Πέλοπας Κ.                  17-15      24
Πανελευσινιακός         32-33      18
Ατρόμητος Χιλ.            20-28       17
Ηρακλής Ξυλ.               17-26      17
Χαλκίδα                         0-57         0


Επόμενη αγωνιστική
Ηρακλής Ψαχνών – Δήλεσι
 ΑΕ Κρανιδίου - Βρασιές
Ενωση Μιδέας - Ολυμπιακός Λουτρακίου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Αστέρας Μαγούλας
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Πέλοψ Κιάτου
Θήβα - Πόρος
Χαλκίδα - Παναυπλιακός  
Πανελευσινιακός - Λουκισίων Α.Ο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου