Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Νίκες για Θήβα και Δήλεσι

ΘΗΒΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ.  1-0
Καλύτερη η Θήβα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κέρδισε 1-0 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και περιμένει πλέον τα διαδικαστικά για να τελειώσει αυτή η χρονιά
και να σχεδιαστεί καλύτερα η επόμενη αφού η φετινή δεν ήταν και η πιο ιδανική και τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει και δεν χρειάζεται κανείς πλέον να επανέλθει. Απλά τα παθήματα πρέπει να γίνουν μαθήματα για την επόμενη σεζόν.
Αγωνιστικά τώρα η Θήβα παρ’ ότι βαθμολογικά αδιάφορη δεν «χαρίστηκε» στον αντίπαλό της που κινδυνεύει με υποβιβασμό, όπως φυσικά δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα και σε προηγούμενες συναντήσεις (βλέπε Ελευσίνα), θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κλείσει τουλάχιστον αυτή τη χαμένη χρονιά με νίκες και επιτυχίες που θα της δώσουν διαφορετικό αέρα για του… χρόνου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην περισσότερη διάρκεια των δυο ημιχρόνων, πέτυχαν ένα γκολ στο α’ μέρος ενώ στην επανάληψη, παρ’ ότι και οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν το παιχνίδι, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και για δεύτερο γκολ που όμως δεν ήρθε αλλά σε γενικές γραμμές η νίκη των Βοιωτών κρίνεται δίκαιη.
Στο 21* ο Μπινιάκος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.
Η ομάδα του Ηρακλή έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 25* αλλά ο Μαντά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γερογιάννη.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 52* με τον Μπινιάκο που δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο προσωπικό τέρμα.
Από κει και πέρα η Θήβα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα κατόρθωσε σχετικά εύκολα να κρατήσει το υπέρ της σκορ.
Διακρίθηκαν οι Μπινιάκος, Τριανταφυλλάκης, Τσέλος, Φαρούκ (Θήβα) και οι Μαντά, Σιδηρόπουλος, Βελέτζας (Ηρακλής).

ΘΗΒΑ: Γερογιάννης, Μπατσούλης, Καραμπετιάν, Χρήστου, Βαλκάνος, Πέρος, Κυριακίδης, Τσέλος, Μπινιάκος, Φαρούκ, Τριανταφυλλάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ.: Κολιμάνης, Πηλάφας, Μαντά, Βελέτζας, Μαργαρίτης, Καρβούνης, Διαμαντόπουλος, Τσιμάνης, Σιδηρόπουλος, Χάλτσας.

ΔΗΛΕΣΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ  2-0
Σε πολύ καλή μέρα το Δήλεσι δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί 2-0 του Αστέρα Μαγούλας και να οριστικοποιηθεί πλέον στις ψηλές βαθμολογικές θέσεις του πρωταθλήματος κλείνοντας έτσι μια επιτυχημένη χρονιά μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου Βοιωτίας.
Οι Βοιωτοί εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχαν  δημιούργησαν και αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσουν περισσότερο τη διαφορά και το σημαντικό είναι ότι η νίκη συνδυάστηκε και με πολύ καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καραμπά παρ΄ότι λίγες μέρες πριν η ομάδα είχε αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου Βοιωτίας όπου το κατέκτησε κιόλας (βλέπε σχετικό ρεπορτάζ).
Οι γηπεδούχοι παίζοντας από την αρχή σοβαρά και πειθαρχημένα κατόρθωσαν να ανοίξουν σχετικά νωρίς το σκορ. Στο 18* ο Γούλας συνδυάστηκε με τον Κωτσαλά που έδωσε στον Νάσιο και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Στο 30* ο Γιώτης και στο 41* ο Νάσιος έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ που ήρθε όμως στο 42*. Ο Κωτσαλάς έβγαλε την ασίστ στον Νάσιο και συτός πέρασε τη μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ και την έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0 αλλά και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στην επανάληψη το Δήλεσι χωρίς να κινδυνέψει, έκανε συντήρηση δυνάμεων κι έχασε και δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Λιάγκα και τον Συμεωνίδη για να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά.
Από το Δήλεσι ουδείς υστέρησε. Υπερτέρησαν οι  Νάσιος,Κωτσαλάς,  Γκίνης και Γιώτης.

ΔΗΛΕΣΙ: Τσίμας, Γκανάς, Γούλας (38* Μπόλος), Παπαδόπουλος (80* Σιδέρης), Λεονταρίτης, Γιώτης, Γεωργίου, Κωτσαλάς, Νάσιος, Λιάγκας (72* Συμεωνίδης), Γκίνης.

ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:
« Για μια ακόμη φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κατάφεραν να συνδυάσουν τη νίκη και με πολύ καλή εμφάνιση, παρ’ όλο που η κούραση από τον τελικό του κυπέλλου ήταν εμφανής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου