Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Η Θήβα 1-1 στο Κιάτο


Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο Κιάτο για την ομάδα της Θήβας. Η Βοιωτική ομάδα για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον τοπικό Πέλοπα κι έτσι δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο τον πρωτοπόρο Ηρακλή Ψαχνών που αναδείχθηκε κι αυτός ισόπαλος.
Έτσι η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα και φυσικά αγώνα με αγώνα εξανεμίζονται οι ελπίδες της ομάδας του Γιώργου Λάμπρου να μπορέσει με αξιώσεις να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα της Θήβας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε γκολ, είχε δοκάρι αλλά και αρκετές ευκαιρίες που όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Το αρνητικό για την ομάδα είναι το γεγονός ότι παρ’ ότι προηγήθηκε γρήγορα με την έναρξη της επανάληψης εν τούτοις δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ δεχόμενη το γκολ δυο λεπτά ακριβώς αργότερα.
Το α’ ημίχρονο κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και από τις δυο ομάδες με την Θήβα να είναι ελαφρώς καλύτερη έχοντας τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αλλά ο Φαρούκ ατύχησε όταν το σουτ που έκανε σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι.
Η επανάληψη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Βοιωτούς. Μόλις στο 46* άνοιξαν το σκορ με σουτ του Σαουλίδη. Όμως δυο λεπτά αργότερα δλεχθηκαν την ισοφάριση σε 1-1 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.
Το πρωτάθλημα βέβαια έχει δρόμο ακόμα αλλά η Θήβα για να μπορεί πλέον να ελπίζει σε κάτι καλύτερο θα πρέπει πρώτιστα να έχει το απόλυτο στην έδρα της κι από κει και πέρα να αρχίσει να παίρνει και νίκες εκτός έδρας. Ειδάλλως δεν θα μπορέσει να προλάβει έστω και να παλέψει για την άνοδο…

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χανσαμπέλι, Ροθώνης (33' λ. τρ. Παπαδημητρίου), Στασινόπουλος Δ., Τόλλιας, Παπαβασιλείου, Λίλιος, Ζάρκος (60' Στασινόπουλος Λ.), Γερώργαρης, Πετρόπουλος (77' Δάνης), Μιχαλόπουλος, Μπούκης
ΘΗΒΑ: Γεωργακόπουλος, Καρύδης, Καραμπετιάν, Μητσόπουλος (43' λ. τρ. Σαουλίδης), Αμπου Ελα, Πέρος, Μπατσούλας (85' Περγιάλης), Τσέλος, Μπινιάκος (68' Βαλκάνος), Δημάκος, Τριανταφυλλάκης



 Δ’ ΕΘΝΙΚΗ
7ος όμιλος
12η αγωνιστική

Αστέρας Μ. - Ηρακλής Ξυλ.   2-1

Ηρακλής Ψ. – Κρανίδι    2-2
Ολυμπιακός Λ.-Ατρόμητος Χ.  2-1
Παναυπλιακός -Λουκισίων Α.Ο.  2-0
Βρασιές-Ενωση Μιδέας   0-2
Πανελευσινιακός-Δήλεσι   4-1
Πέλοψ Κιάτου-Θήβα   1-1

Βαθμολογία
(σε 9 αγώνες)

Ηρακλής Ψ.                 20-6       27

-------------------------------------------------
Ένωση Μιδέας            18-9       26
Πανναυπλιακός           17-9       22

Κρανίδι                        17-15     19
Αστέρας Μαγ.              17-9       18
Θήβα                           17-11     18
Ολυμπιακός Λ.            15-11     18

Δήλεσι                          12-13    18
Λουκίσια                      14-16     18
Πόρος                          12-11     16

Πέλοπας Κ.                  10-9       14
---------------------------------------------------
Ατρόμητος Χιλ.            15-18       12
Βρασιές                        10-17      12
Πανελευσινιακός         20-19        11

Ηρακλής Ξυλ.              12-17       11
Χαλκίδα                         0-36         0


Επόμενη αγωνιστική
Δήλεσι - Λουκίσια

Χαλκίδα – Πανελευσινιακός
Θήβα - Παναυπλιακός
Ηρακλής Ξυλ.- Πόρος
Ατρόμητος Χ.- Πέλοψ Κιάτου
Ενωση Μιδέας - Αστέρας Μ.
Κρανίδι - Ολυμπιακός Λ.
Ηρακλής Ψ. – Βρασιές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου