Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Νίκες για Θήβα και Δήλεσι

Η Θήβα 4-0 τον Παναυπλιακό

Τις περσινές καλές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Θήβας. Η Βοιωτική ομάδα θυμίζοντας για πρώτη φορά τον περσινό της καλό εαυτό διέλυσε 4-0 τον Παναυπλιακό κι αν συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες εμφανίσεις τότε σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το κυνήγι της πρώτης θέσης που αυτή τη στιγμή απέχει 9 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Ψαχνών που τον έχει στο β’ γύρο εντός έδρας.
Βέβαια το ζητούμενο για την ομάδα της Θήβας είναι να συνεχίσει το σερί των επιτυχημένων εμφανίσεων που θα συνδυάζονται και με νίκες αφού μόνο έτσι θα μπορέσει σιγά σιγά να «ψαλιδίσει» την διαφορά από την πρώτη θέση και να μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Είναι κάτι εφικτό αν δούμε τα μέχρι στιγμής δεδομένα της κατηγορίας αρκεί να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία έχοντας φυσικά και την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων της.
Αγωνιστικά τώρα το χθεσινό παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κατά κράτος πετυχαίνοντας δυο γκολ ανά ημίχρονο και χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να εκτοξεύσουν το σκορ σε αστρονομικά επίπεδα.
Από το α’ κιόλας μέρος η Θήβα είχε ουσιαστικά τελειώσει τον αγώνα αφού προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Φαρούκ και Τριανταφυλλάκη.
Στην επανάληψη είχαμε το ίδι σκηνικό με τον Φαρούκ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 3-0 και τον Σαουλίδη στο τέλος να διαμορφώνει το τελικό 4-0.
Περιττό να αναφέρουμε ότι στο τέλος του αγώνα οι παίκτες καταχειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς τους που επίμονα ζήταγαν παρόμοιες εμφανίσεις και φυσικά τον… τίτλο.
Διακρίθηκαν οι Φαρούκ, Τριανταφυλλάκης, Τσέλος και Σαουλίδης χωρίς φυσικά να υστερήσουν και οι υπόλοιποι.
ΘΗΒΑ - ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ/4-0
ΣΚΟΡΕΡ 18', 48' Φαρουκ, 38' Τριανταφυλλάκης, 67' Σαουλίδης
ΔΟΚΑΡΙΑ: 59' Περγιάλης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυριακόπουλος (Φθιώτιδας)

ΘΗΒΑ: Γεωργακόπουλος, Παναούλης, Καραμπετιάν, Καρύδης (68* Κουκούλας), Φαρούκ (77* Βαλκάνος), Πέρρος, Περγιάλης, Τσέλος (72* Τσιαλμάς), Σαουλίδης, Δημάκος, Τριανταφυλλάκης.
ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Τσούτης (55* Φρίσκας), Κοκορομύτης, Δρούζας, Σιντρίκος, Αντωνόπουλος, Κουρούπης (61* Μέλος), Δριμούρας, Δραγούτσος (46* Ρουμπής), Γκιαούρης, Σάκουλης.



Το Δήλεσι 4-2 τα Λουκίσια

 Σοβαρό και πειθαρχημένο το Δήλεσι κατάφερε να κερδίσει 4-2 τα Λουκίσια στο γειτονικό ντέρμπι και να παραμείνει στις ψηλές βαθμολογικές θέσεις ατενίζοντας το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Οι Βοιωτοί έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρ’ ότι στην αρχή βρέθηκαν πίσω στο σκορ και αργότερα ισοφαρίστηκαν  εν τούτοις κατόρθωσαν να αντρέψουν την κατάσταση στο τελευταίο δεκάλεπτο και να πάρουν μια σημαντική και δίκαιη νίκη και παρά το γεγονός της εχθρικής σε βάρος τους διαιτησίας που έκανε ότι περνούσε από τη… σφυρίχτρα για να βάλει τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι όμως και σθένος και ψυχικά αποθέματα είχαν και ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες του αγώνα πέτυχαν τέσσερα πραγματικά σε εκτέλεση πανέμορφα γκολ.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Παπαϊωάννου με εύστοχο κτύπημα πέναλτι μόλις στο 1* έκανε το 0-1.
Στο 28* σε σέντρα του Γκανά ο Μπαλτζής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 35* ο Μπαλτζής τροφοδότησε τον Συμεωνίδη και ο τελευταίος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).
Νέο πέναλτι στο 70* για τα Λουκίσια «είδε» ο διαιτητής και παρά τις διαμαρτυρίες ο Παπαϊωάννου το εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 2-2.
Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και κατάφεραν να πετύχουν ακόμα δυο γκολ. Στο 84* ο Βαρβαρέσος με φάουλ βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γούλας με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-2. Και στο 93* ο Μπαλτζής σε σέντρα του Γκίνη διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Από την ομάδα του Γιάννη Καραμπά δεν υστέρησε κανείς. Κορυφαίοι πάντως οι Μπαλτζής, Γκίνης, Γούλας και Γκανάς.
ΔΗΛΕΣΙ - ΛΟΥΚΙΣΙΑ/4-2
ΣΚΟΡΕΡ: 28' Μπαλτζής, 35' Συμεωνίδης, 84' Γούλας, 93' Μπαλτζής - 1' (πέν.), 70' (πέν.) Παπαϊωάννου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαγεωργίου (Αθηνών)
ΔΗΛΕΣΙ: Τσίμας, Γκανάς, Γούλας, Γκίνης, Λεονταρίτης, Χρήστου, Γεωργίου, Συμεωνίδης (80' Σιδέρης), Νάσιος (69' Βαρβαρέσος), Μπαλτζής, Λιάγκος (86' Παπαδόπουλος).
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Σύψας, Λουκατζίκος (75' Μπακλαγής), Μήτρου (35' Ντελέκος), Ρωμανός, Ευσταθίου Ν., Φρούσσης (53' Μπασούκος), Μυλωνάς, Τσούτσης, Ζαφειρόπουλος, Παπαϊωάννου, Ελευθερίου.


Δ’ ΕΘΝΙΚΗ
7ος όμιλος
13η αγωνιστική

Δήλεσι – Λουκίσια    4-2

Χαλκίδα – Πανελευσινιακός  0-3 α.α.
Θήβα - Παναυπλιακός    4-0
Ηρακλής Ξυλ.- Πόρος   1-1
Ατρόμητος Χ.- Πέλοψ Κιάτου  1-0
Ενωση Μιδέας - Αστέρας Μ.  0-0
Κρανίδι - Ολυμπιακός Λ.  2-1
Ηρακλής Ψ. – Βρασιές   3-1

Βαθμολογία
(σε 13 αγώνες)

Ηρακλής Ψ.                 23-7       30

-------------------------------------------------
Ένωση Μιδέας            18-9       27
Πανναυπλιακός          17-13      22

Κρανίδι                        19-16     22
Θήβα                           21-11     21
Δήλεσι                          16-15    21

Αστέρας Μαγ.              17-9       19
Ολυμπιακός Λ.            16-13     18

Λουκίσια                      16-20     18
Πόρος                          13-12     17

---------------------------------------------------
Ατρόμητος Χιλ.            16-18       15
Πέλοπας Κ.                  10-10      14
Πανελευσινιακός         23-19        14
Βρασιές                        11-20      12

Χαλκίδα                         0-39         0

Επόμενη αγωνιστική
Χαλκίδα – Δήλεσι

Λουκίσια - Θήβα
Πανελευσινιακός - Ηρακλής Ξυλ.
Παναυπλιακός - Ατρόμητος Χ.
Πόρος - Ενωση Μιδέας
Πέλοψ Κιάτου - Κρανίδι
Αστέρας Μ.- Ηρακλής Ψ.
Ολυμπιακός Λ.- Βρασιές
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου