Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Νίκες για Θήβα και Δήλεσι


Θηβα – Ολυμπιακός Λουτρ. 2-1
Τρεις νίκες μακριά από την κορυφή, όπου βρίσκεται ο Ηρακλής Ψαχνών, συνεχίζει να βρίσκεται η Θήβα που χθες κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου δείχνοντας και αρκετά καλά σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης. Και σίγουρα βλέποντας τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις των υπολοίπων ομάδων του ομίλου θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και τίποτε δεν έχει τελειώσει για καμία ομάδα. Πόσο μάλλον για την ομάδα της Βοιωτίας που θεωρούμε παρά τα όποια αρνητικά κατά καιρούς αποτελέσματα είναι πάντα μέσα στους στόχους της. Αρκεί να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία.
Στον αγώνα τώρα η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ειδικά στα πρώτα εβδομήντα λεπτά ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε δυο γκολ κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει νίκη με μεγάλη έκταση.
Από κει και πέρα όμως έδειξε μια χαλαρότητα, οι παίκτες πίστεψαν ότι είχαν καθαρίσει το παιχνίδι με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν το σκορ και στο τέλος να δείχνουν απειλητικοί για την ισοφάριση που όμως δεν ήρθε και η Θήβα πήρε αυτό που σίγουρα δικαιούταν.
Στο 42* οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Δημάκος με απ’ ευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαλάτση γράφοντας το 1-0.
Στο 58* σε σέντρα του Τριανταφυλλάκη ο Φαρούκ με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 69* οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 2-1 με κεφαλιά του Αποστολάκη έπειτα από σέντρα του Βαζέχα.
Μεγάλες ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ έχασε ο Τριανταφυλλάκης στο 76* και στο 81*.
Κορυφαίος των νικητών ο Τριανταφυλλάκης και τον ακολούθησαν οι Μπινιάκος και Πέρρος. Από τους φιλοξενούμενους άρεσαν οι Ευθυμιάδης, Παππάς και Αποστολάκης.

 ΘΗΒΑ: Γεωργακόπουλος, Παναούλης, Καραμπετιάν, Τσέλος, Καρύδης, Πέρρος, Φαρούκ, Τριανταφυλλάκης, Μπινιάκος (87* Κουκούλας), Σαουλίδης (65* Περγιάλης), Δημάκος (89* Μητσόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ.: Χαλάτσης, Φελέκης, Μαντέλος, Ευθυμίου (56* Ανυφαντής), Παππάς, Μπαφούλης, Σέγκας, Ευθυμιάδης, Νεόφυτος, Αποστολάκης, Γκαράνης (65* Βαζέχα).

ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ:
«Έγινε ένα παιχνίδι σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Εμείς ευτυχήσαμε να πετύχουμε δυο γκολ αρκετά γρήγορα και να έχουμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε είχαμε αρκετό άγχος αλλά πήραμε δίκαια τη νίκη».

Δήλεσι - Παναυπλιακός  2-1
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το Δήλεσι. Η Βοιωτική ομάδα κατάφερε να επανέλθει στις νίκες κερδίζοντας 2-1 τον Παναυπλιακό και να βρεθεί και πάλι στις ψηλές βαθμολογικές θέσεις.
Οι γηπεδούχοι παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ εν τούτοις ήταν κατά πολύ ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών ενώ επιδόθηκαν και σ’ ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών που αν τις αξιοποιούσαν θα μιλάγαμε για αστρονομικό σκορ.
Ειδικά στα πρώτα δώδεκα λεπτά η ομάδα του Γιάννη Καραμπά έχασε τέσσερεις κλασικές ευκαιρίες με τον Νάσιο (4*, 8*), τον Λιάγκο στο 12* και τον Μπαλτζή στο 12*.
Και σαν να μην έφθανε αυτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν κιόλας στο 24* με σουτ του Αντωνόπουλου.
Στο σημείο αυτό ο Καραμπάς πραγματοποίησε δυο αλλάγές, άλλαξε το σύστημα και η ομάδα ρόλαρε καλύτερα και πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 34* ο Μπαλτζής με κεφαλιά (σέντρα Κωτσαλά) σημάδεψε το δοκάρι. Και στο 42* ήρθε η ισοφάριση με δυνατό αριστερό σουτ του Μπαλτζή.
Η μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους ήρθε στο 74*. Ο Μπαλτζής με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Παναγιωτόπουλου διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και δίνοντας την χρυσή νίκη στην ομάδα του.


ΔΗΛΕΣΙ: Τζίμας, Βαρβαρέσος (26* Γκανάς), Γούλας, Παπαδόπουλος (26* Γκίνης), Λεονταρίτης, Χρήστου, Γεωργίου, Κωτσαλάς, Νάσιος, Μπαλτζής, Λιάγκος (60* Συμεωνίδης).

ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Τσιμπρίκης, Κοκορομύτης, Φρισήρας, Γκιλούρης, Αντωνόπουλος, Κουρούπης (46* Ταμπάκης), Διλμούρας, Δραγούτσος (75* Έβερετ), Ρουμπής (46* Δρούζας), Σάκουλης.

ΚΑΡΑΜΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ:
«Κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση και πήραμε δίκαια τη νίκη. Είμαστε περισσότερο καλοί στον δημιουργικό τομέα παρά στον εκτελεστικό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έπαιξαν με πάθος για να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη που θα μας δώσει διαφορετικό αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τόσο βαθμολογικό όσο και ψυχολογικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου